
Ingredienser: |
|
2,5 | rismjöl |
0,5 tsk | strösocker |
0,5 tsk | salt |
1 tsk | gurkmeja |
2 dl | kokomjölk |
2 dl | vatten |
2 msk | Carlshamn Havre |
Fyllning: |
|
200 g | skalade räkor |
1 dl | hackad mynta |
1 dl | hackad koriander |
1 | färsk chili i skivor |
Ärtskott | |
Dressing: |
|
1 dl | sweet chilisås |
Saften av en lime | |
1 msk | japansk soja |

ca 25 minuter

4 personer
Blanda ihop alla ingredienser till pannkakorna i en skål och vispa tills allt är väl blandat. Förbered fyllningen och blanda ihop dressingen. Stek pannkakor på hög värme i Carlshamn Havre en liten stekpanna. Lägg över pannkakorna på ett fat och lägg på fyllningen. Vik över ena kanten på pannkakan på mitten. Servera med dressingen.