
Ingredienser: |
|
100 g | vego cream cheese |
60 g | digestivekex |
1 dl | sojavisp |
1/2 | mogen mango |
25 g | Carlshamn Havre |
1 1/2 msk | honung |
1 1/2 msk | pressad citronjuice |
1 1/2 msk | strösocker |

4 personer
Så här gör du:
Skala mangon och tärna den i fina bitar.
Blanda cream cheese med honung och citronjuice.
Tillsätt sojavisp och blanda ordentligt.
Vispa med en elvisp tills blandningen blir riktigt fluffig.
Krossa digestivekexen och värm en stekpanna till medelhög temperatur.
Smält margarinet i pannan och tillsätt socker och de krossade digestivekexen.
Stek alltsammans 3-4 minuter under ständig omrörning.
Spritsa den fluffiga cremen i 4 glas, lägg mango ovanpå mangon och toppa med smulorna.