Grillglaze som är fylld med härliga smaker och ger den perfekta smakupplevelsen. Nyckeln till den goda smaken är självklart vårt flytande margarin.

Ingredienser: |
|
1 | Gul lök |
1 | vitlöksklyfta |
1 | chipotle (rökt torkad chili) |
1 1/2 dl | rödvinsvinäger |
2 dl | brun farin |
3 dl | passerade tomater |
Carlshamn Flytande, salt och svartpeppar |

ca 40 minuter

3 dl
Så här gör du:
Börja med att hacka lök och vitlök och fräs dem i en kastrull tillsammans med rikligt med Carlshamn Flytande.
Häll sedan på vinäger och brun farin och låt det koka ihop i ca 5 minuter.
Häll därefter på de passerade tomaterna och koka ytterligare ca 20–30 minuter tills endast hälften återstår. Smaka av med salt och svartpeppar.
Tips:
Passar gott till både grillade grönsaker, kött, fisk och fågel.
Grilla dina råvaror och pensla på glaze strax innan de är färdiggrillade för att ge en god, rökig och sötsyrlig smak.