
Ingredienser: |
|
280 g | räckor |
1 dl | creme fraiche |
1 dl | majonnäs |
0,5 | kruka dill |
0,5 | kruka gräslök |
0,5 | rivet citronskal |
Ljust bröd | |
4 msk | Carlshamn Tre oljor |
Topping: |
|
0,5 | burk rom |
Dill |

6 portioner
Gör såhär
Skala räkorna och lägg i en skål. Om du har köpt räkor på burk, häll av spadet och lägg dem på lite hushållspapper för att bli av med överflödig vätska innan du lägger dem i en skål. Finhacka dill, gräslök, och riv citronskal från en halv citron. Rör ihop ingredienserna till röran i skålen med räkorna. Stek brödet i Carlshamn Tre oljor tills det får en gyllene färg. Lägg skagenröran på bröden och toppa med rom och en dillkvist!